En stor del af restaurations- og cafébranchen vil være presset på forretningen, hvis de skal lukke for gas- og varmelamperne. Iværksættere har udviklet en varmehynde, som sparer op til 95% CO2-udledning og reducerer regningen til en 50’endedel.
Som Tv Avisen og Børsen har haft fokus på, er restaurations- og cafebranchen landet over under pres for at slukke for varme- og gaslamperne ved udeservering, da de presser strømforsyningen og ikke bidrager til den grønne omstilling.
- Udeservering er dog en vigtig del af branchens forretning, og mange gæster ønsker at sidde ude. Men der kan gøres en del for at nedbringe energiforbruget i forbindelse med udeopvarmning. Der kan kigges uderummets opbygning, at udeopvarmning bliver mere behovsstyret og der kan kigges på mere effektive opvarmningstyper, siger Mikal Holt Jensen, miljøchef i HORESTA og sekretariatsleder for Green Key.
Læs hele artiklen her. ⚡️