StaySeats Historie

StaySeats Historie

En Kølig Aften Langs Nyhavn

Ideen til StaySeat kom en sommeraften i 2020 på en kølig og fornøjet gåtur langs Nyhavn i det intense skær fra restauranternes mange varmelamper. Da Jon gik der langs vandet, begyndte et spørgsmål at tage form. Ville det egentlig være muligt at reducere energien og gøre selve produktet bedre – for miljøet og for gæsterne? Af nysgerrigheden spirede en idé om at gøre udendørsopvarmning mere behagelig og mere energivenlig. Det var en idé, som hurtigt førte til handling, og som skabte fundamentet for vores virksomhed og vores produkt.

 

Der arbejdes intenst på vores varmeelement

Et Gammelt Bil Sæde, Lastbilsbatteri og En Billig Hynde fra Jysk

Efter idéen blev skabt gik der ikke andet end 12 timer før vi havde vores første prototype. Som ung ingeniør havde, og har jeg stadig, virkelig troen på at vi kan gøre en forskel - derfor gik det også stærkt da jeg følte vi havde den idé som kunne hjælpe os med netop dette. Vores første prototype var lavet af et gammelt bil sæde, et lastbilsbatteri og en billig hynde fra Jysk. 

Hver dag siden har vi arbejdet for at skabe en ny industristandard inden for udendørsopvarmning. Med vores sædehynder, der er et energibesparende, effektivt og behageligt alternativ til de traditionelle varmelamper tror vi på, at vi kan løfte opgaven, så længe vi arbejder målrettet.

Et Stærkt Netværk

Helt fra begyndelsen har vi haft fokus på gode, langvarige samarbejder og vi ser hver enkelt relation som både unik og vigtig. Det er vores nære samarbejder, der har været med til at bære udviklingen lige fra starten, og vores produkt er blevet skabt i tæt dialog med både restauranter og gæster. Vi sætter fortsat pris på både hjælp og feedback fra gode mennesker i branchen og er altid lydhøre overfor andres idéer. Vi står desuden altid klar til at sparre med vores kunder og lader gæster og kunders oplevelser indgå som uvurderlige input i den videre udvikling af vores produkt og virksomhed. StaySeat er nemlig en virksomhed i konstant udvikling. Men vi vil altid holde blikket fast rettet mod vores vigtigste mål: at vores virksomhed gør en reel forskel, og at vi bidrager positivt til klimakrisen. 

En Inspiration til Andre

Vi håber samtidig, at vores idé kan være med til at inspirere andre til at udvikle produkter, der værner om klimaet. Og dette uden at det nødvendigvis indebærer at gå på kompromis med gæsternes oplevelse. For vi brænder for oplevelsen, og for det gode værtskab. Det er ikke mindst relationen og nærværet mellem mennesker, vi sætter i højsædet. For os handler det om at være med til at skabe en kulisse for glade, uforglemmelige aftener, hvor folk mødes og bruger tid med hinanden – på kølige sommeraftener såvel som i det mørke efterår. Det er derfor, vi i StaySeat har udviklet et setup med innovative og intelligente sædehynder, der sørger for at give gæsterne varmen lokalt og hvor der faktisk er brug for den. Så de kun skal bruge deres energi på at hygge sig med hinanden.

For os begyndte StaySeat med en idé om at bidrage til mere ansvarligt forbrug og produktion, og den ambition holder vi fast i. Samtidig er vi passionerede omkring at skabe et produkt, der gør lige så stort indtryk på vores kunder og deres gæster, som de traditionelle varmelamper sætter aftryk på klimaet. 

Jon Sødergreen - Stifter og opfinder af StaySeat

Tilbage til blog