Thank you for visiting Kanalen
We have 5 simple questions about your experience thank you for your time

Thank you so much for your answer.

— you can read more about Stayseat, enjoy your stay

En ny standard for opvarmning

StaySeat er energieffektiv opvarmning af udearealer gennem sædevarme. Med varme i sædet bliver varmelamper og gasbrændere overflødige, og som konsekvens hjælper vi dig med at reducere CO2 og energiomkostningerne med op til 95%.

Spar penge

Hvor 1 gennemsnitlig varmelampe bruger 1500W, bruger vores hynder kun 35W. Vi kan altså opvarme mere end 40 stole for den samme energi som 1 varmelampe.

Forøg belægningen

Forlæng forår/efterår og sommeraftenerne med sædevarme på samtlige stole, der får dine gæster til at blive længere.

Individuel varme

Med varmestyrring i 3 niveauer giver vi gæsten fuld kontrol over varmen. Det giver en bedre brugeroplevelse der får gæsten til at sidde længere.

Miljøvenlig

For hver time en gns. varmelampe er tændt udledes 450 gram CO2. For hver time en StaySeat er tændt udledes 0,1 gram CO2.

Automatisk tænd/sluk

Med en sædesensor sikrer vi at hynden selv tænder når dine gæster sætter sig, og slukker når de forlader restauranten. På den måde sikrer vi effektiv brug af energi, og ingen håndtering for dig.

1 varmelampe eller 42 StaySeats?

Med energien fra 1 gennemsnitlig varmelampe kan vi opvarme hele 42 stole med StaySeat hynder. Det giver dig en stor besparelse på elregningen til fordel for dig, og en CO2 besparelse til fordel for samfundet.